ویزای شنگن

۲۶ کشور عضو معاهده شنگن هستند: آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت، یونان، لیختن اشتاین و سوئیس. ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا، (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن، کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شنگن ندارند و می‌توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

درخواست ویزای شنگن

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن

  • تکمیل فرم درخواست ویزای شنگن
  • شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه رسمی و فتوکپی
  • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ درخواست ویزای شنگن
  • سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید تمام رخ
  • اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی
  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
  • بیمه مسافرتی
  • برگه تائیدیه رزرواسیون هتل (واچر)
  • دعوتنامه (برای تمامی کشورها الزامی نیست)
  • ضمانت بازگشت به کشور

هزینه اخذ ویزای شنگن

هزینه اخذ ویزای شنگن ۴۹۰ یورو به ازای هر نفر است.