ویزای شنگن

این ویزا مجوز ورود به حوزه شنگن است که از ۲۶ کشور تشکیل شده که پیمان شنگن را پذیرفته اند. ۲۲ کشور عضو اتحادیه اروپا و چهارتای دیگر عضو منطقه تجاری آزاد اروپا ” ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس ” هستند. ویزای شنگن بخش گسترده ای از اروپا را دربر میگیرد؛ به جز بریتانیا، رومانی، کرواسی، قبرس و ایرلند که هنوز به پیمان شنگن نپیوسته اند. متقاضی ورود به حوزه شنگن می تواند از یکی از کشورهای زیر ویزا دریافت کند و پس از آن مطابق تاریخ اعتبار ویزا و قوانین موجود در کل محدوده شنگن سفر نماید. ورود مسافر باید به کشور صادر کننده ویزا و بیشترین مدت اقامت وی نیز در آن کشور باشد.

درخواست ویزای شنگن

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن

  • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا
  • شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه رسمی و فتوکپی
  • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ درخواست ویزای شنگن
  • سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید تمام رخ
  • اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی
  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
  • بیمه مسافرتی
  • برگه تائیدیه رزرواسیون هتل(واچر)
  • دعوتنامه (برای تمامی کشورها الزامی نیست)

هزینه اخذ ویزای شنگن

هزینه اخذ ویزای شنگن ۴۹۰ یورو به ازای هر نفر است.