ویزای کانادا

برای سفر به کانادا، فرقی نمیکند برای دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش های علمی و تجاری، بازدید از جاذبه های گردشگری و یا همراهی با تور کانادا، تحصیل و یا تحقیق، می روید؛ تنها کاری که باید انجام دهید این است که مدارک موردنیاز برای ویزای کانادا را آماده و ترجمه کنید و با حضور در سفارت کانادا یا آنلاین از طریق وب‌سایت سفارت کانادا اقدام کنید. با توجه به بسته بودن سفارت کانادا در ایران و البته زمان کمتری که طول می کشد تا آنلاین برای اخذ ویزای کانادا اقدام کنید، ما درخواست شما را به صورت آنلاین ثبت می کنیم. در حال حاضر می توانید برای انواع ویزای کانادا از جمله ویزای توریستی (عادی و تضمینی)، ویزای تحصیلی، ویزای فرصت مطالعاتی، ویزای شغلی، ویزای سرمایه گذاری و سوپر ویزای کانادا اقدام کنید.

درخواست ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا

  • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا
  • شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه رسمی و فتوکپی
  • گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ درخواست ویزای شنگن
  • سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید تمام رخ
  • اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی
  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
  • بیمه مسافرتی
  • برگه تائیدیه رزرواسیون هتل(واچر)
  • دعوتنامه (برای تمامی کشورها الزامی نیست)

هزینه اخذ ویزای کانادا

  • هزینه اخذ ویزای کانادا ۳۸۵ دلار به ازای هر نفر است.