وقت سفارت ایتالیا

دریافت وقت سفارت ایتالیا اولین قدم برای اخذ ویزای ایتالیا و سفر به این کشور است. هر ساله گردشگران بسیاری برای سفر به این کشور از طریق سفارت ایتالیا درخواست وقت سفارت ایتالیا و سپس ویزا می‌کنند تا لحظات به‌یادماندنی برای خود رقم بزنند.

چنانچه قصد سفر به ایتالیا را دارید مطالب این صفحه را مطالعه کنید و برای دریافت مشاوره و خدمات وقت سفارت ایتالیا با ما تماس بگیرید.

مراحل دریافت ویزای شنگن ایتالیا

1

دریافت وقت سفارت ایتالیا

برای دریافت نوبت سفارت ایتالیا شما باید فرم تکمیل شده سفارت را به همراه اسکن پاسپورت و اطلاعات تماس و آدرس را برای ما ارسال کنید.
2

حضور در سفارت ایتالیا

در روز مصاحبه باید در زمان تعیین شده در سفارت ایتالیا حاضر شوید. به همراه داشتن مدارک و هزینه پرداختی سفارت الزامی است.
3

دریافت ویزای شنگن ایتالیا

معمولا نتیجه مصاحبه ویزای شنگن سه هفته بعد از روز مصاحبه مشخص می‌شود.

تعرفه خدمات

وقت سفارت ایتالیا

برای دریافت نوبت سفارت عادی و یا فوری ایتالیا باید این سرویس را سفارش دهید.

۲۰۰ هزار تومان

 

تکمیل فرم سفارت

در صورت نیاز به تکمیل فرم سفارت، کارشناسان ما آماده ارائه خدمات به شما هستند.

۱۰۰ هزار تومان

 

رزرو هتل و پرواز

قبل از مراجعه به سفارت، شما باید رزرو هتل و پرواز سفر خود را تهیه نمایید.

۴۹۰ هزار تومان

 

نیاز به نوبت سفارت و دریافت مشاوره دارید؟

با ما تماس بگیرید: 09129622019

سوالات متداول مربوط به وقت سفارت و ویزای ایتالیا

برای دریافت ویزای شنگن ایتالیا چه مدارکی مورد نیاز است؟

اصل پاسپورت متقاضی
فرم تکمیل شده سفارت (دانلود فرم سفارت ایتالیا)
مدارک شغلی و سوابق بیمه
اسناد مالی و ملکی
ترجمه شناسنامه و کلیه مدارک
سه قطعه عکس
دعوتنامه (برای ویزای تجاری و بازدید از خانواده)
رزرو هتل و رزرو پرواز
بیمه مسافرتی

چند روز قبل از سفر می‌توان وقت سفارت را دریافت کرد؟

شما می‌توانید حداکثر تا ۹۰ روز قبل از تاریخ سفر خود اقدام به دریافت نوبت نمایید.

در روز مصاحبه چه مبلفی را باید به صندوق سفارت پرداخت کرد؟

به طور معمول مبلغ دریافتی صندوق سفارت کشورهای شنگن ۶۰ یورو به ازای هر نفر است.
صندوق سفارت کشور اسپانیا و ایتالیا ۸۵ یورو است.
در صورت دریافت نوبت VIP و پرمیوم هزینه صندوق افزایش می‌یابد.

در صورت حاضر نشدن در روز مصاحبه چه اتفاقی می‌افتد؟

در صورت حاضر نشدن در تاریخ مصاحبه در محل سفارت، شما No Show خواهید شد و به مدت ۲ ماه امکان دریافت وقت سفارت برای شما وجود نخواهد داشت.

آیا داشتن دعوتنامه در گرفتن ویزا تاثیری دارد؟

بله، در صورت دریافت دعوتنامه فامیلی و یا دعوتنامه تجاری مرتبط با فعالیت کاری و سوابق شما، احتمال ویزا شدن شما افزایش می‌یابد.

مبلغ تمکن مالی در ازای هر نفر چقدر است؟

تمکن مالی باید ۵۰ میلیون تومان به ازای هر نفر و با واحد پولی کشور مقصد (یورو/دلار کانادا/دلار باشد.
تمکن می‌تواند از حساب سرپرست خانواده به سفارت ارائه شود.

آیا می‌توان تمکن مالی و گردش حساب را از دو بانک مجزا گرفت؟

خیر، شما باید تمکن مالی و گردش حساب خود را از یک بانک و حساب ارائه کنید.

در حال حاضر کدام کشور راحت‌تر ویزای شنگن میدهد؟

در حال حاضر سفارت ایتالیا و اسپانیا سختگیری کمتری دارند.

در حال سریع‌ترین نوبت سفارت را از کدام کشور می‌توان گرفت؟

کشورهای ایتالیا، اسپانیا، فرانسه، فنلاند، بلژیک سریع‌ترین زمان‌های مصاحبه را می‌دهند.
دریافت نوبت سفارت آلمان و هلند حدود ۲ الی ۳ ماه زمان می‌برد.

ویزای شنگن ایتالیا چند روزه است؟

در صورتی که برای اولین بار اقدام به اخذ ویزای شنگن می‌کنید، می‌توانید با توجه به تاریخ و مدت سفر خود درخواست ویزای ۱۵ روزه نمایید.
برای ویزای دوم می‌توان درخواست ویزای بیشتر از ۱۵ روز عادی و یا مالتیپل کرد.

آدرس و شماره تماس و آدرس وب سایت سفارت ایتالیا چیست؟

تهران، خیابان جردن، خیابان نلسون ماندلا (بلوار آفریقای سابق)، بن‌بست فرزان شرقی، پلاک ۱۵
CKGS، تهران، ولنجک، خیابان ۱۳ خیابان ولنجک، ساختمان اداری گالریا، طبقه ۴
شماره تماس: 02122047802
آدرس وب‌سایت: http://www.ambteheran.esteri.it/Ambasciata_Teheran

پاسخ سوال شما در این فهرست موجود نیست؟ با ما تماس بگیرید.

برای دریافت خدمات و مشاوره با ما تماس بگیرید
09129622019 – 09903118001 – 09351163400