وقت سفارت جمهوری چک

دریافت وقت سفارت جمهوری چک اولین قدم برای اخذ ویزای جمهوری چک و سفر به این کشور است. هر ساله گردشگران بسیاری برای سفر به این کشور از طریق سفارت جمهوری چک درخواست وقت سفارت جمهوری چک و سپس ویزا می‌کنند تا لحظات به‌یادماندنی برای خود رقم بزنند.

چنانچه قصد سفر به جمهوری چک را دارید مطالب این صفحه را مطالعه کنید و برای دریافت مشاوره و خدمات وقت سفارت جمهوری چک با ما تماس بگیرید.

مراحل دریافت ویزای شنگن جمهوری چک

1

دریافت وقت سفارت جمهوری چک

برای دریافت نوبت سفارت جمهوری چک شما باید اسکن پاسپورت و اطلاعات تماس و آدرس خود را برای ما ارسال کنید.
2

حضور در سفارت جمهوری چک

در روز مصاحبه باید در زمان تعیین شده در سفارت جمهوری چک حاضر شوید. به همراه داشتن مدارک و هزینه پرداختی سفارت الزامی است.
3

دریافت ویزای شنگن جمهوری چک

معمولا نتیجه مصاحبه ویزای شنگن سه هفته بعد از روز مصاحبه مشخص می‌شود.

تعرفه خدمات

وقت سفارت چک

برای دریافت نوبت سفارت عادی و یا فوری چک باید این سرویس را سفارش دهید.

۲۰۰ هزار تومان

 

تکمیل فرم سفارت

در صورت نیاز به تکمیل فرم سفارت، کارشناسان ما آماده ارائه خدمات به شما هستند.

۱۰۰ هزار تومان

 

رزرو هتل و پرواز

قبل از مراجعه به سفارت، شما باید رزرو هتل و پرواز سفر خود را تهیه نمایید.

۴۹۰ هزار تومان

 

نیاز به نوبت سفارت و دریافت مشاوره دارید؟

با ما تماس بگیرید: 09129622019

سوالات متداول مربوط به وقت سفارت و ویزای چک

برای دریافت ویزای شنگن جمهوری چک چه مدارکی مورد نیاز است؟

اصل پاسپورت متقاضی
فرم تکمیل شده سفارت (دانلود فرم سفارت جمهوری چک)
مدارک شغلی و سوابق بیمه
اسناد مالی و ملکی
ترجمه شناسنامه و کلیه مدارک
سه قطعه عکس
دعوتنامه (برای ویزای تجاری و بازدید از خانواده)
رزرو هتل و رزرو پرواز
بیمه مسافرتی

چند روز قبل از سفر می‌توان وقت سفارت را دریافت کرد؟

شما می‌توانید حداکثر تا ۹۰ روز قبل از تاریخ سفر خود اقدام به دریافت نوبت نمایید.

در روز مصاحبه چه مبلفی را باید به صندوق سفارت پرداخت کرد؟

به طور معمول مبلغ دریافتی صندوق سفارت کشورهای شنگن ۶۰ یورو به ازای هر نفر است.
صندوق سفارت کشور اسپانیا و ایتالیا ۸۵ یورو است.
در صورت دریافت نوبت VIP و پرمیوم هزینه صندوق افزایش می‌یابد.

در صورت حاضر نشدن در روز مصاحبه چه اتفاقی می‌افتد؟

در صورت حاضر نشدن در تاریخ مصاحبه در محل سفارت، شما No Show خواهید شد و به مدت ۲ ماه امکان دریافت وقت سفارت برای شما وجود نخواهد داشت.

آیا داشتن دعوتنامه در گرفتن ویزا تاثیری دارد؟

بله، در صورت دریافت دعوتنامه فامیلی و یا دعوتنامه تجاری مرتبط با فعالیت کاری و سوابق شما، احتمال ویزا شدن شما افزایش می‌یابد.

مبلغ تمکن مالی در ازای هر نفر چقدر است؟

تمکن مالی باید ۵۰ میلیون تومان به ازای هر نفر و با واحد پولی کشور مقصد (یورو/دلار کانادا/دلار باشد.
تمکن می‌تواند از حساب سرپرست خانواده به سفارت ارائه شود.

آیا می‌توان تمکن مالی و گردش حساب را از دو بانک مجزا گرفت؟

خیر، شما باید تمکن مالی و گردش حساب خود را از یک بانک و حساب ارائه کنید.

در حال حاضر کدام کشور راحت‌تر ویزای شنگن میدهد؟

در حال حاضر سفارت ایتالیا و اسپانیا سختگیری کمتری دارند.

در حال سریع‌ترین نوبت سفارت را از کدام کشور می‌توان گرفت؟

کشورهای ایتالیا، اسپانیا، فرانسه، فنلاند، بلژیک سریع‌ترین زمان‌های مصاحبه را می‌دهند.
دریافت نوبت سفارت آلمان و هلند حدود ۲ الی ۳ ماه زمان می‌برد.

ویزای شنگن جمهوری چک چند روزه است؟

در صورتی که برای اولین بار اقدام به اخذ ویزای شنگن می‌کنید، می‌توانید با توجه به تاریخ و مدت سفر خود درخواست ویزای ۱۵ روزه نمایید.
برای ویزای دوم می‌توان درخواست ویزای بیشتر از ۱۵ روز عادی و یا مالتیپل کرد.

آدرس و شماره تماس و آدرس وب سایت سفارت جمهوری چک چیست؟

تهران، خيابان شهيد لواسانی (فرمانيه)، نبش خيابان ياس، پلاک ۱۹۹
شماره تماس: 02126118851
آدرس وب‌سایت: http://www.mzv.cz/teheran/en

پاسخ سوال شما در این فهرست موجود نیست؟ با ما تماس بگیرید.

برای دریافت خدمات و مشاوره با ما تماس بگیرید
09129622019 – 09903118001 – 09351163400